Shopping cart

Saving..

Edit match video

Edit match settings

Who starts to play?

Runouts
Innings
Highbreaks

Set playing sequence

Write a comment

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

May 25 - May 26, 2024

CUPA MOLDOVEI -OPEN- EDIȚIA A IV-A / GALAȚI

9-Ball

Add players

Please wait...

Create player

Please wait...

New players will be added to your members section.

Starts May 25, 2024, 10:00 AM Until May 26, 2024 (local time)
Entry deadline May 24, 2024, 8:00 PM (local time)
Organizer Wolves Academy, A.C.S. STAR BILLIARD and playeRStour
Contact Dragos Botezatu (dbotezatu12@gmail.com, +40756553845), Raileanu Silviu , Elena - Alexandra Pricop (Sandra89eb@yahoo.com) and Adrian Bostan (acsstarbilliard@gmail.com, 0744883371)
Rankings Moldavian Cup Tour 2023-2024
Format Double to Single elimination (38 Participants)
Race to 7
Handicap No handicap
More info
❗️❗️❗️ W.P.S. Organisation, vă propune noul circuit de Cupa Moldovei in format Open, ce vor contine 5 ediții în următoarele locatii:
1. Iași- Viper - ❗️ Report play off 👉 2️⃣3️⃣0️⃣0️⃣ lei
2. Chisinau - Black Ball -❗️ Report play off 👉3️⃣ 3️⃣0️⃣0️⃣ lei
3. Bacău- Bravia Caffe -❗️ Report play off 👉 3️⃣4️⃣5️⃣0️⃣ lei
4. Galati - Wolves
5. Chisinau - Billiard Hall

Total report actualizat : 9️⃣0️⃣5️⃣0️⃣ Ron

✅Fiecare ediție se va disputa la o distanță de aproximativ 2 luni.

✅ Clasamentul WPS final, va cuprinde cele 5 ediții, dar doar 4 cele mai bune editii se vor lua in calcul. link: https://cuescore.com/ranking/Moldavian+Cup+Tour+2023-2024/34391863

✅ Taxa de participare este de 150 de lei, 50 de lei urmând sa meargă spre editia de playoff. La fiecare ediție ne dorim, ca prin sponsorizări, premiile sa crească.

✅ Primii 32 de jucatori clasați la finalul celor 5 editii vor accede în playoff,fără taxă de înscriere.Cei 50 de lei/ jucator/ turneu, vor constitui fondul de premiere pentru acest eveniment.

👉 Wolves Academy Galați, vă invită la Cupa Moldovei OPEN, Ediția 4.
Un eveniment sportiv, unde cei mai buni sportivi de biliard din Moldova și România sunt invitați să se distreze, să concureze într-un mediu competitiv și să câștige premii în bani și trofeul Cupa Moldovei.

▪️Cazare agreată:

City Break - hotel ***, în curând și discount-ul


Competiția este formată din 2 concursuri:
▪️ Concurs de antrenament și distracție: Scotch Double (max. 24 de echipe
▪️ Concurs principal: Cupa Moldovei Open Ediția 4 (max. 96 jucători)

Locație:
Wolves - Galati, noua locație aflata pe strada Regiment 11 Siret


✅ Concurs pe echipe - Scotch Double
Concurs de antrenament și distracție

Link pentru înregistrare:
În curând...


Cod vestimentar: Casual
Taxa de participare: 150 RON/30 EURO / echipă (2 jucători)
Format: Eliminare directă (max. 24 echipe). Meciuri primul la 5.
Premii:
Locul 1 – Taxa de participare la Cupa Moldovei Open Ediția 4 – Galați pentru ambii jucători câștigători. Medalii, cadou sponsor.
Locul 2 – Cadou sponsor.
Locul 3-4 – Cadou sponsor.

✅ Cupa Moldovei OPEN- Ediția 4 - Galați
Concurs principal!

Data: Sâmbătă 25.05.2024, ora 10:00 (24.05.2024, ora 20:00 termen limită de înscriere)

Cod vestimentar:
Cămașă/tricou polo. Pantaloni de culoare închisă, uni fără imprimeuri. Pantofi eleganți/ pantofi sport de culoare închisă uni cu partea superioară din piele sau gen piele de culoare închisă.
Taxa de participare: 150 RON/30 EURO pentru adulți, 50 RON/10 EURO pentru juniori/femei.
Format: Eliminare dublă (meciuri primul la 7) până la ultimii 16 jucători. Maxim 96 de jucători înregistrați. Eliminare directă pentru ultimii 16 ( ultimii 8 vor juca meciuri primul la 9).
❗️Last sixteen vor juca meciurile duminică 14/04 incepand cu orele 10:00 .In cazul in care depasim 65 de participanti ,este posibil sa trebuiasca sa jucam o parte din meciurile Looser qualification, a doua zi


Premii * :


.

❗️ Cel mai bine clasat junior – 3️⃣0️⃣0️⃣ Ron + diploma si medalie. (Cu condiția înregistrării la concurs a minim 3 jucători juniori (vârsta sub 18 ani).
Punctele acumulate se vor adăuga în clasamentul Cupa Moldovei Open, 2023/2024.
Premiile sunt garantate de organizația WPS .

Suma de 50 RON din fiecare taxă de participare pentru seniori, va fi reportată pentru ediția de Play off a Cupei Moldovei Open.

* In functie de numarul de participanti inscrisi, premiile pot fi modificate conform deciziei Organizatorului.


Disciplina de joc:
9 Ball, regulament WPA (https://wpapool.com/rules-of-play/#9-ball)
Spargerea: Bila 9 pe punctul de spate, regula de 3 puncte, bila albă oriunde în spatele liniei de spargere; spargere alternativă;
Platformă pentru înregistrare și scor: https://www.cuescore.com/
Cod vestimentar: Cămașă/tricou polo. Pantaloni de culoare închisă, uni fără imprimeuri.
Sunt permiși blugi negri simpli sau pantaloni negri.
Pantalonii nu vor avea rupturi, tăieturi sau lanțuri atașate.
Este permisă purtarea pantofilor sport, aceștia trebuie să fie de culoarea închisă și fără plasă. Sunt permisi pantofi sport de culoare închisă din piele întoarsa, piele naturală sau piele sintetică.

Ora de începere a meciului:
Dacă se depășesc 5 minute de la ora anunțată a meciului și un jucător nu este prezent la masa de concurs alocată, jucătorul absent va pierde un joc, după 10 minute, al 2-lea joc este pierdut, iar după 15 minute al 3-lea joc va fi pierdut.
După 16 minute, jucătorul absent va pierde meciul.

Time-out:
Fiecărui jucător îi este permis un singur time-out de maxim 5 minute în timpul meciurilor jucate „primul la 7”. Time-out poate fi folosit doar între jocuri, indiferent cine urmează la spargere. Pentru a își exercita dreptul la o pauză, jucătorul trebuie: (1) Să informeze adversarul sau, după caz, organizatorul; (2) Să se asigure că marchează masa pentru suspendarea jocului. (Procedura standard este poziționarea unui tac pe masă).
Oponentul trebuie să rămână pe scaun, ca și în cazul jocului normal, nu are voie să se antreneze; dacă se va implica în alte activități, se va considera că își exercită dreptul la time-out și nu i se va mai acorda altul. Jucătorul care se afla în time-out trebuie să fie conștient că acțiunile sale trebuie să se desfășoare în spirit sportiv. Dacă un jucător are o problemă medicală, organizatorul poate decide să ajusteze numărul de time-outuri indiferent de lungimea meciului.
Timpul pauzei va fi cronometrat. Dacă jucătorul aflat în pauză întârzie, va pierde un joc.

‼️ Concursul nu se desfășoară cu time ,jucătorii nu pot cere organizatorilor acest lucru .
Organizatorul își rezervă dreptul de a pune time, dacă după 45 de minute jucătorii nu au finalizat mai mult de jumătate +1 frame-uri.

INFORMAȚIE IMPORTANTĂ:
Toți jucătorii trebuie să se afle în sala de concurs cu 30 de minute înainte de ora meciului, deoarece meciurile pot începe mai devreme. Jucătorii au obligația de a verifica site-ul de scor https://cuescore.com/ pentru ora de începere a meciului lor. Ora de începere poate fi schimbată.
Dacă jucătorii nu verifică și nu se prezintă la timp, vor pierde meciul.
Toți jucătorii se vor adresa organizatorului și arbitrului înainte de meci pentru a valida codul vestimentar. În cazul în care echipamentul nu respectă regulile concursului, organizatorul are dreptul să interzică începerea meciului și să dispună corectarea ținutei vestimentare, sau poate aplica o amendă de 20 de euro. Dacă jucătorul refuză să-și corecteze ținuta, arbitrul va declara oponentul câștigător.

Comportament nesportiv:
❗️ Consumul băuturilor alcoolice în spațiul de concurs este interzis ❗️
Comportament nesportiv înseamnă orice comportament intenționat ce dezonorează sportul în sine ori întrerupe sau schimbă cursul jocului până la momentul în care nu mai poate fi jucat în mod echitabil. Organizatorul va penaliza comportamentul nesportiv, luând în considerare câțiva factori: comportamentul anterior, avertismente anterioare, cât de serioasă este ofensa, experiența jucătorului. Jucătorii trebuie să afișeze un comportament sportiv pe toată durata competiției, la masa de joc și în toată zona de concurs. Organizatorul poate penaliza un jucător cu avertisment, joc pierdut, meci pierdut, până la excluderea din concurs cu pierderea oricărui premiu și/sau punctaj pentru orice comportament nesportiv, indiferent dacă s-a produs la masa de joc sau în orice altă zonă, pe tot parcursul competiției.

In vederea promovarii circuitului "Cupa Moldovei Open" Organizatorul va putea efectua transmisiuni video ale meciurilor disputate, pe diferite platforme social media (Youtube, Facebook etc). Inscrierea la concurs presupune ca jucatorul si-a dat consimtamantul pentru realizarea de fotografii si/sau filmari (in forma initiala sau intr-o forma adaptata, modificata, trasformata, ori completata a materialului filmat/fotografiat) cu ocazia desfasurarii concursului si folosirea acestora pe orice canale media in scopul mediatizarii evenimentului, dar si a partenerilor Organizatorului (parteneri media, sponsori, parteneri contractuali) care sustin Organizatorul in implementarea si organizarea fiecarui eveniment, precum si in orice scopuri compatibile, conexe si corelate. Daca un jucator nu doreste sa fie filmat/fotografiat, va anunta in prealabil Organizatorul.

Organizator:



Suport organizatoric:
A.C.S. Star Billiard Academy– Romania, Bacau
Wolves Academy -Galati
PlayeRStour -Iasi
Black Ball -Chisinau

Schedule

Try the new playing schedule (beta). Try now!

The draw has not been made yet.

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment