Shopping cart

Follow
You need to log in to perform this action
Profileimage

Carl Goransson

Laholm, Sweden

Results

Organization logoFlag
September 2, 2023
Svenska Biljardförbundet
8880th / 25

Tournament statistics

Wins overall

All matches
Matches
0%
0 / 0
Frames
0%
0 / 0

A little something about me..

1984 vann Jörgen Karlsson EM i 14-1.1986, 18 år gammal, arbetade på Bakers Pool Hall i Florida med Billy Ray från Tampa Bay, stadens största hallick. Han räknades av många som den bästa 9-ball spelaren i USA som inte var proffs men spelade på träningsborden runt tävlingsborden touren.

Med ett arv hägrande i Sverige flög jag tur & retur till Halmstad och lade Jörgen i resväskan för att se om han pallade trycket? Billy Ray backades obegränsat av rednecks med gummiband runt buntarna med $100 sedlar som flödade i Florida som allra mest just1986.

Året då Pablo Escobar sägs ha varit rikast i världen med $-sedlar som multnade. 12 av våra 15 bord hade skylten: ”Money Tables” och Billys backare satt runt bordet när han spelade kända som okända roadplayers om hisnande summor.

När Jörgen spelade som bäst gjorde han stötar ingen annan funderat på gick att genomföra. När han var som bäst var han kanske helt oslagbar. Tyvärr blev Jörgen alldeles för förtjust i kokain och en helt avgörande rak stöt på nian avgjorde att han fick åka hem för den missen tog alldeles för hårt på hans psyke och min plånbok.

Med det sagt så har jag aldrig haft så kul som Jörgen och jag hade i 6 månader. Må du vila i frid Jörgen för du var en riktigt bra kille jag uppskattat har så roliga minnen av.

Homepage

https://xn--lnken-gra.org

Favourite discipline

Nine ball

Favourite player

Jörgen Karlsson