Organization

Oslo BK Norway

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

2019 NC1 Elite hos Hyllestad IL Biljard. Modell: Tommy Wolff

Rapport fra Elite NC1 2019 på Hyllestad

Jan 21, 2019 Per Hagen

NC1 Elite i mellomsesongen 2019 var tildelt Hyllestad IL Biljard 19-20 januar. De er en av landets sterkeste klubber med både flere NM-gull og selvfølgelig Europamester (Nina Torvund) blant spillerne sine. Klubben har lokalene sine på Sørbøvåg, en liten bygd i Hyllestad kommune ytterst i Sognefjorden. Det stilte 24 spillere til start, med mange tilreisende fra hele landet.

Ole Kristian og Per var førstereis i Eliten, mens det var knyttet stor spenning til Roger, tidligere Norgesmester, sitt "comeback". 

Noen valgte å kjøre, mens andre fløy til Bergen for så å kjøre 3 timer til Sørbøvåg. Været var ikke det aller beste, men det er uansett alltid morsomt å dra på biljardtur.

Image and video hosting by TinyPic   Image and video hosting by TinyPic

Hyllestad IL Biljard hadde ordnet en god pris på overnatting hos Fjordkick Sørbøvåg, de leier ut feriehus som ligger lunt til på solrike tomter midt i den vakre pittoreske landsbygden i umiddelbar nærhet til salongen.

Oslo BK hadde 3 spillere i startfeltet; Ole Kristian Rudshavn, Roger Rasmussen og Per Hagen.

Per og Roger delte et hus med Jan Ove, sønnen Jonas Kvalsund Hansen og Henning Hauge Pettersen fra Hærøy BK. Huset lå helt inntil fjorden kun 1 min. kjøring fra salongen. Ole Kristian overnattet i nabohuset sammen med Eirik Riisnæs og en fin gjeng fra Fredrikstad BK. De inviterte på hyggelig fredagstaco og kortspill litt utpå kvelden.

Image and video hosting by TinyPic
Utsikt fra huset vi leide

Spilleforholdene var gode og startskuddet gikk på lørdag klokken 09:30. Ole Kristian gikk dessverre direkte på to 9-7 tap på tross av tidvis svært godt spill. Nivået i Eliten er høyt, og marginene var ikke helt på hans side denne gangen.

Roger vant sin første kamp 9-3 mot Eirik Tonning Hatløy, et lokalt talent fra 1. div. I andre kamp gikk derimot Roger på et 9-5 tap mot Emil Andrè Gangfløt. Dette tente Roger og han feide etterpå all motstand av bordet før det ble stopp i semifinalen mot Vegar Kristiansen i en tett kamp som endte 9-6. Roger tok med det en sterk 3. plass med begrenset treningsgrunnlag før "comebacket". Mats Brujordet Schjetne tok den andre tredjeplassen.


Image and video hosting by TinyPic
Roger i aksjon mot Vegar i semifinalen

Per vant sine 2 første kamper 9-6 mot Tom Bjerke og 9-5 mot Henning Hauge Pettersen. Deretter ventet Vegar Kristiansen. Dette ble en spennende kamp hvor Per lå i ledelsen helt til 7-7. Derifra vippet marginene i Vegars favør og han dro det til slutt i havn. I neste kamp ventet Roger og det ble et ensidig oppgjør hvor Roger storspilte. Per havnet med det på en 9. plass.

Image and video hosting by TinyPic
Seierherre i helgen ble Eirik Riisnæs som slo Vegar 9-8 i en spennende finale.

Sluttresultat for OBK

Roger: 3.plass

Per: 9. plass

Ole Kristian: 17. plass.

Se hele resultatlisten


Image and video hosting by TinyPic
God stemning for både små og store

Hyllestad IL Biljard var en utmerket vert med god mat og 5-stjerners service! De skal til høsten flytte inn i nye lokaler hvor de stiller med 8 flunkende nye bord, god plass og moderne fasiliteter. Ryktene sier at de skal muligens holde sin årlige "Hyllestad Open" ifm. nyåpningen og det anbefales alle å ta seg en tur dit. Vakrere landskap og bedre service skal man lete lenge etter!

Image and video hosting by TinyPic
Utsikt i nærheten av salongen


Nå venter NM i 10-ball i Trondheim 22.-24. februar og Oslo Biljardklubb oppfordrer alle sine medlemmer å ta turen dit. 

 

Vi gratulerer også Hyllestad IL Biljard med sin nye sponsoravtale!

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

LYST TIL Å GI DIN GRASROTANDEL TIL OSLO BILJARDKLUBB?

Send SMS Grasrotandelen 983623883 til 60000 (tjenesten er gratis)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment