Saving..

Edit match video

Edit match settings

Runouts
Innings

Write a comment

Edit handicap

Update handicap for :

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

July 19 - July 21, 2019

Reisa 3Net Open

9-Ball

Add players

Please wait...
Entry deadline Jul 17, 2019, 6:00 PM (local time)
Starts Jul 19, 2019, 6:00 PM (local time)
Format Double elimination (21 Participants)
Handicap With handicap
Organizer Reisa BK
Contact Torbjørn Magnus Isaksen (presencemortem@hotmail.com)
More info
Turneringen er godkjent av Norges Biljardforbund med godkjenningsnr. 5372986.
Turneringen går under kategorien "regional" og arrangeres av Reisa BK i Nord 2. Regional betyr Nord-Norge slik jeg forstår det.

Muligheter for å bo på Reisafjord Hotel og På Taket Cafe - vi har avtaler med begge - men På Taket er hardt booket om sommeren. Vi som bor her kan sikkert finne noe annet om krise! Plass til campingvogner (4) rett ved lokalet. Lurer på om 2-3 er plasser er reservert så langt.

Velkomstturnering fredag 18.00 om forsvarlig ift. antall påmeldte! Grensa her bør vel være rundt 20 deltakere. Velkomstturneringa flyttes i så fall gjerne te torsdag så man rekker alt:)

Snooker-challenge lørdag! Sier ikke mer om akkurat den;)
Vi kjører grillings og badstu på lørdagskveld - da er det muligheter for å bade i elva også;) Kanskje må vi lodde ut en premie også der, om flere lokale bedrifter ser sitt snitt te litt reklame:) Aner ikke hva det i så fall vil gå ut på i skrivende stund.

Påmeldingsavgift på 500kr. betales via Vipps (Kjøp og betal: 540167), iZettle (ved oppmøte i så fall) eller til kontonummer: 4740.10.14305. GI BESKJED OM DU BETALER DEG INN FØR DU KOMMER:)

Denne versjonen av Reisa 3Net Open er noe nedskalert. Har nevnt det tidligere i tråden under. Det kommer ingen stor stjerne. Premiene er lavere, men fortsatt verdt besøket! Pokalen er liten, men selvfølgelig deilig. STEMNINGEN er like steike god og vi lover et SPENNENDE arrangement!😊

Om noen tenker å komme en dag eller to før eller dra en dag eller to seinere, så har man muligheten te å oppleve Reisa fra flere sider enn biljardbordet. I så måte må Reisaelva nevnes (leie av elvebåt opp te Mollisfossen med evt. bevertning der)!😎

Schedule

The draw has not been made yet.

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment

    Sponsorer