Shopping cart

Viitorul suna bine

Elite Pool - Juniori

 

Elite Pool a mai pregatit o surpriza pentru weekendul ce a trecut, de data asta pentru juniori. Turneul Elite Pool pentru Juniori a adus fata in fata cei mai buni 13 juniori din Galati, disciplina fiind bila 9.  La ora de start al antrenamentelor, toti juniorii erau deja prezenti manifestand inca de la inceput, interesul major pentru acest eveniment.

 

Turneul s-a desfasuratin format Round Robin (4 grupe), din care primii 2 jucatori aveau sa continue in piramida simpla din faza sferturilor. Grupele au adus meciuri tari inca de la inceput acolo unde Badoiu Ionut (revelatia acestui turneu) avea sa il intalneasca pe Angel Matei (Locul 3 la ultimul concurs de Elita cu handicap), dar si favoritii Teodor Ilie vs Cezar Alexe. Cea mia grea grupa fiind cea formata dintre Teodor Ilie, Cezar Alexe, Bogdan Gabriel (experienta in turneele anterioare) dar si noul jucator Stefan Antohi care avea in plan sa puna bete in roate favoritilor.

 

Meciul dintre Teo si Cezar a reprezentat cel mai frumos si echilibrat meci din aceasta faza, un meci care putea fi considerat cu usurinta un duel de seniori si care bineinteles nu avea cum sa se termne decat in decisiv. Teodor a prestat un joc minunat si a condus tot meciul dar experienta si calmul lui Cezar au facut ca meciul sa fie castigat de catre el.

 

Dupa faza grupelor am avut 4 castigatori, fiecare din alta grupa - Bogdan Andrei (cu un joc foarte bun), Alin Dima (confirmand statutul de favorit dobandit la ultimul turneu de Elita cu handicap, acolo unde a luat locul 3), Cezar Alexe si Angel Matei (Unul dintre favoriti de asemenea)

 

Sferturile au adus alte 2 meciuri tari dintre: Dima Alin si Teodor Ilie acolo unde Teo a confirmat forma excelenta printr-un joc consistent dar unde Alin dovedea de ce este cel mai in forma junior (privit video-ul cu ultimele lovituri pee pagina de Facebook).  Al doilea meci tare a fost intre Badoiu Ionut si Nedelcu Bogdan, amandoi intr-o forma foarte buna si desi Bogdan pleca usor favorit Ionut Badoiu a reusit sa castige in decisiv dupa un meci cap la cap inca de la inceput.

Semifinalele au adus fata in fata pe primii 2 favoriti Cezar si Alin si desi Cezar era usor favorit, lipsa tacului de joc si folosirea tacului de spart, au facut ca balanta sa fie usor inclinata in favoarea lui Alin care avea sa si castige semifinala , cum altfel decat in decisiv. A doua semifinala aducea pentru a doua oara in acest turneu revelatia Ionut Badoiu si Angel Matei (Locul 3 la ultimul concurs de Elita cu handicap). Angel plecand favorit clar in aceest meci a condus cu 1-0 si 2-1 dar revelatia turneului, Ionut a decis sa nu se opreasca in semifinale si castigand  ultimele 2 jocuri accede intr-o finala nesperata acolo unde avea sa-si intalneasca bunul sau prieten Alin.

Finala s-a transmis live pe pagina de Facebook acolo unde emotiile si-au spus cuvantul, Ionut hotarat sa duca surpriza pana la capat incepe bine si castiga primul joc, dar experienta si jocul consistent, il face pe Alin sa castige urmatoarele 3 jocuri si sa obtina titlul de campion al juniorilor.

Felicitari Alin Dima pentru victorie, Ionut Badoiu pentru locul 2, Cezar Alexe si Angel Matei pentru locul 3. Felicitari tuturor participantilor

Multumiri Only One pentru mese si conditii, Gabi Cojocariu pentru implicare si Dragos Botezatu pentru management.

Elite Pool nu se opreste aici si pregateste cateva surprize si pentru luna aceasta acolo unde echipa “La Coane” din Bucuresti vine la invitatia noastra pentru un eveniment unic in Galati pana in prezent. Vom reveni cu mai multe informatii asa ca stati aproape si urmaritti pagina de Facebook.

 

Pana atunci, toate cele bune/

Echipa Elite Pool

Published Mar 3, 2020

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment