Shopping cart

Sezon 2019-2020. - Ultimele turnee

Final de sezon

 
NU RATATI ULTIMELE TURNEE ALE SEZONULUI!
 
Dragi iubitori ai biliardului si membri Elite Pool
 
Sezonul 2019-2020 Elite Pool va lua sfarsit la finalul acestui an (Decembrie) atunci cand va avea loc Turneul Campionilor, ultimul turneu cotat cu puncte fiind in Noiembrie. La finalul sezonului, primii 16 in clasamentul Elite Pool (clasamentul se poate gasi in link-ul: https://cuescore.com/ranking/Elite+Pool+ranking/7037289), vor participa in Turneul Campionilor, un turneu inedit ce va avea loc in fiecare an la finalul sezonului.
 
Asadar, pana la finalul sezonului vor fi programate 4 turnee in total ( 2 pentru Elita si 2 pentru Semi-Pro), Octombrie si Noiembrie vor avea cate doua turnee, unul din fiecare categorie. Avantajul in clasament va fi de partea celor Amatori si Semi-Pro, acestia avand posibilitatea de a acumula puncte extra in clasamentul general.
 
Primul turneu de puncte va avea loc pe data de 10 Octombrie si va fi in format (Amator si Semipro) fiind disputat la Galati in incinta clubului Krypton, jucatorii de Elita neavand drept de joc. Urmatorul turneu fiind la Braila in data de 24 Octombrie si facand parte din categoria Elita, toti jucatorii vor avea drept de joc.
 
Pentru mai multe informatii, vom reveni cat de curand cu programul urmatoarelor turnee.
 
Calendarul si noutatile pot fi vizualizate si in pagina noastra principala: https://cuescore.com/elitepool
 
Pana atunci, Elite Pool va doreste cat mai multe run-uri!
Published Oct 3, 2020

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment