Shopping cart

Player
Profileimage

Ogert Shkrepa

Lives in Albania
Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

Win % in 2022
  Matches
Totally
0%
0 / 0
Official event Official
0%
0 / 0
Unofficial
0%
0 / 0
  Frames
Totally
0%
0 / 0
Official event Official
0%
0 / 0
Unofficial
0%
0 / 0
Show more statistics

Member of

Snooker Club ELBASANI
Elbasani Snooker Club

A little something about me..

Snooker eshte nje loje inteligjente, por jo vetem; eshte nje sport qe performohet nga te gjitha shtresat sociale; Mbreter, Presidente, Femra dhe Meshkuj.

Eshte nje loje bashkekohore qe luhet ne vendet me te zhvilluara evropiane si: France, Angli, Gjermani) dhe Cmimet e trofeve per lojtaret gjate vitit 2016 kane kapur shumat e £10 milion sterlinave.
Eshte loje e dashur jo vetem per ata qe e luajne por jep po aq emocion per ata qe e ndjekin e sot audienca e nje ndeshje live e kampionatit boteror te snookerit arrin mbi 50 milion shikues.

Per te sjelle kete vision dhe ne Shqiperi, vendi qe aderon me vokacion te plote anetaresimin ne BE jemi organizuar ne Shoqaten e Profesionisteve te Bilardos dhe Snookerit. Ne te cilen te gjithe lojtaret profesioniste do te jene anetare me te drejte vote dhe gezojne te drejten e zgjedhjes ne strukturat drejtuese te saj per te implementuar vizionin e progresit dhe njohjes se kesaj shoqate ne arena evropiane dhe nderkombetare.

Qëllimi dhe misioni kryesor i Federates është :
- përhapja e pasionit të lojës së Snookerit dhe English Billiards,
- kualifikimi profesional i lojtarëve në këtë sport.
- organizimi sipas normave që disiplinojnë lojën e bilardos sportive të turneve, sfidave individuale, studimeve analitike dhe teorike.
-mbajtja e raporteve me organizata dhe shoqata analoge të huaja.

Ne jemi anetare me te drejta te plota te World Snooker Federation.

Homepage

www.snooker.al

Favourite discipline

snooker

Most played opponents