Shopping cart

Format concurs Joy Pub Open trimestrul 2

Pentru trimestrul al doilea din 2024 concursul Joy Pub Open se va desfasura in aceleasi conditii prietenoase de la club incepand cu ora 17:30 (neoficial) si oficial cu ora 18:00 in fiecare luni pt 12 saptamani.

Formatul de joc va fi piramida simpla de 32 cu maxim 24 de participanti!

Sistemul de joc va fi primul la 6 cu avantaje si winner break din box! Jucatorul care da avantaj, sparge primul, iar in caz de egalitate valorica se da la manta pt a vedea cine sparge  primul, apoi ramane winner break.

Avantajele (diferenta de nivel) se acorda in functie de grupele valorice, postate aici: https://cuescore.com/joypub/articles/Grupele+valorice/36791344.

Inscrierea se va face de pe o saptamana pe cealalalta pana duminica la ora 12, iar tragerea la sorti se va face duminica seara pentru a se putea planifica partidele ce pot sa inceapa luni la 17:30.

Taxa de concurs va fi unica de 50 ron, iar fondul de premiere se distribuie la primii 4. 

Se va tine clasament cu punctaje fara coeficienti de multiplicare in functie de grupa valorica, ca in trimestrul unu, iar la final primii 8 vor participa la Masters ce va avea loc sambata 29.06 ora 14. Conditia de eligibilitate pt participarea la Masters e prezenta la minim 8 din 11 etape.

Punctajul pt clasamentul saptamanal se acorda astfel:

castigator - 1000

finalist - 800

semifinalisti - 600

sfert finalisti - 500

1 meci castigat - 400

doar participare - 300

PS: Pentru a nu exista comentarii ulterioare orice abandon in timpul concursului se considera descalificare si se pierd punctele aferente locului, dar si eventualul premiu financiar.

PS2: Orice intarziere la startul concursului/meciului neanuntata sau fara temei se pedepseste cu pierderea a cate unui frame la fiecare 5 minute, iar la 3 frame pierdute se considera abandon iar adversarul primeste meciul ca si castigat.

Published Mar 22, 2024

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment