Shopping cart

Format concurs Joy Pub Open trimestrul 1

Incepand de luni 22.01, concursul Joy Pub open va incepe oficial de la ora 18!

Formatul va fi identic ca pana acum daca numarul jucatorilor inscrisi e maxim 19 si anume ultimii 6 inscrisi (exceptand abonatii JoyPub) vor disputa 1 joc de baraj pt accederea pe piramida.

Daca numarul de inscrieri e mai mare de 19 atunci vor fi necesare baraje ce se vor putea desfasura atat la Joy Pub cat si la HOP conform modificarilor de mai jos:

1. Extind numarul maxim de inscrieri de la 20 la 24. In continuare jucatorii cu abonament la Joy nu vor participa la baraj ca facilitate din partea clubului organizator.

2. Anuntul pentru turneul de luni se va face in cursul saptamanii anterioare turneului, iar perioada de inscriere va fi pana duminica la ora 12.

3. Duminica la 12:15 voi posta lista cu barajele de disputat in regim primul la 4 (wheelofnames.com). E necesar ca barajele sa se joace pana cel tarziu LUNI LA ORA 16:00! Asadar ramane la intelegerea adversarilor sa isi stabileasca detaliile desfasurarii meciului si sa ma anunte rezultatul sa il postez pe cuescore.

4. Luni la ora 16:30 voi face tragerea la sorti a piramidei duble de 16 si meciurile vor incepe la 17:30 pentru cei disponibili sau daca nu sunt atunci concursul incepe oficial la ora 18:00.

Sper ca aceste modificari sa fie de bun augur si sa creasca calitatea concursului si a participarii. 

Published Jan 17, 2024

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment