Shopping cart

Saving..

Edit match video

Edit match settings

Who starts to play?

Runouts
Innings
Highbreaks

Set playing sequence

Write a comment

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

September 1 - June 30, 2025

Inschrijving Doordeweekse Competitie (Doordeweeks 's avonds)

Snooker
Add teams
Starts Sep 1, 2024, 12:00 AM Until Jun 30, 2025 (local time)
Entry deadline Aug 18, 2025, 11:59 PM (local time)
Organizer Koninklijke Nederlandse Biljartbond
Contact Michel de Sain (Snooker@knbb.nl, +31651276625), Sebas Kan (snooker@knbb.nl, +31 06-14212761) and Edgar de Hek (edehek@knbb.nl)
Format (4 Participants)
Race to 1
Handicap No handicap
More info
Alle teams die deel willen nemen aan de doordeweekse competitie kunnen zich middels dit toernooi aanmelden. Na de sluitingsdatum zal er zo regionaal mogelijk een indeling gemaakt worden.

Binnen deze competitie wordt gespeeld op doordeweekse avonden, welke bepaald worden door de voorkeurs dag van het thuisspelende team. Een Competitieavond wordt minimaal 3 tegen 3 gespeeld en bestaat uit 9 wedstrijden, elk goed voor 1 punt. Wanneer één team met anders dan 3 spelers komt, dient van tevoren het hele speelschema ingevuld te worden in Cuescore.
De winnaar van de competitieavond verdient een wedstrijdpunt. De onderlinge stand in wedstijden (frames) telt mee voor het Framesaldo, die doorslaggevend is bij gelijk aantal wedstrijdpunten.

De organisatie behoudt zich het recht voor een team uit te sluiten wanneer deelname van een team tot onrealistische reistijden leidt binnen een poule. Uiteraard wordt in dat geval inschrijfgeld gerestitueerd.

Dit is een competitie georganiseerd door de KNBB. Voor meer informatie kan men gaan naar de officiële website van de KNBB op: http://www.snooker.nl
Vragen en of opmerkingen kunnen worden geadresseerd aan snooker@knbb.nl

Schedule

BETA Try the new playing schedule (beta). Try now!

The draw has not been made yet.

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment