Organization

Skaraborgs BK Sweden

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

About

Contact us

Stockholmsvägen 28,
542 33 Mariestad
Sweden

Skaraborgs Biljardklubb grundades 2012. Målet med föreningen då och nu är att biljardspelare med anknytning till Skaraborg ska ha en klubb att representera och tillgång till en lokal att träna i.

Vi har våra lokaler på Stockholmsvägen 28 i Mariestad, där vi tränar på fyra stycken "Dynamic III Torurnament Edition"-biljardbord som införskaffades sprillans nya 2014. För närvarande är vi cirka 40 medlemmar. Våra öppettider är tisdagar och torsdag mellan 19.00-22.00 under säsong. Mellan juni och augusti är hallen stängd för alla utan månadsabonnemang.

Spel per timme och bord kostar 80 kronor oavsett hur många som spelar. Ungdomar under 20 år betalar 20 kronor i timmen per person. Du kan också betala 400 kronor varje månad för att spela hur mycket du vill. Du får fri tillgång till hallen och en egen passerbricka.

Medlemsavgift 200 kronor per år. För denna kostnad tillhandahåller vi tävlingslicens och för att få representera föreningen i rankingtävlingar. Vi arrangerar också egna klubbturneringar, klubbmästerskap och evenemang. För att delta i dessa behöver du också vara medlem.

Here we are