Follow
You need to log in to perform this action
Share

Share this page

Kjøpsbetingelser

Domenet cuescore.com eier og driftes av Zpin AS (NO 989 334 603 MVA). Vi tilbyr en enkel løsning for påmelding og betaling ved deltakelse i biljard-turneringer. Etterhvert vil andre biljardrelaterte produkter kunne komme for salg. Teksten er derfor skrevet med tanke på dette. Spørsmål kan sendes til support@cuescore.no.

Personopplysninger

For å kunne handle på våre nettsider må du registrere deg som bruker. Personopplysningene redigerer du selv. Personopplysninger i forhold til kjøp kan deles med Norges Biljardforbund (NB) dersom det dreier seg om aktivitet i deres regi. Utover dette deles ikke personopplysninger med andre.

Aldersgrense

For å kunne handle på våre nettsider, må du være fylt 18 år. Dersom du er under 18 år, må du ha tillatelse fra foreldre/foresatte.

Sikkerhet

CueScore benytter Nets og Teller for levering av betalingstjenesten på nettet. I tillegg benyttes 3D Secure (også kjent som MasterCard SecureCode og Verified by Visa).

Priser

Vi forbeholder oss retten til å kunne endre prisene uten forvarsel og ved eventuelle trykkfeil. Alle priser er oppgitt inklusive mva på 25% for vanlige varer, 8% for billetter m.v. til idrettsarrangementer. Utøvelse av idrett er ikke mva-pliktig.

Porto og ekspedisjonsgebyr

Vi benytter oss av Posten og deres satser  for forsendelser. I tillegg kommer et ekspedisjonsgebyr på kr. 100,- på hver forsendelse. Dette gjelder ikke ved kjøp av immaterielle tjenester, som spillerlisens og påmeldinger til turneringer.

Betaling

Alle produkter blir forhåndsbetalt i det du bestiller varen. Når varen er bestilt, får du en epost som bekrefter kjøpet ditt. På cuescore.com kan du benytte deg av følgende kort:

  • Visa
  • MasterCard

Eventuelle kredittkjøp skal avtales på forhånd.

Salgspant

Ved et eventuelt kredittkjøp tas det salgspant i de leverte produktene inntil kjøpesummen inkludert renter og omkostninger er betalt i sin helhet.

Levering

Fra du kjøper varen til levering går det vanligvis mellom 0-4 uker, avhengig av hvilket produkt du kjøper. Vi forbeholder oss retten til lengre leveringstid dersom produktet er utsolgt. Ved kjøp av påmelding til turneringer, skjer levering av varen senest ved turneringens påmeldingsfrist. Ved kjøp
av lisens skjer levering ved bekreftelse av førstegangsregistrering, eller på betalingstidspunktet for påfølgende sesonger.

Angrerett

På alle våre produkter er det 14 dager angrefrist, forutsatt at produktet ikke er brukt eller skadet. Angrefristen gjelder ikke startavgift til turnering eller benyttet spillerlisens, siden dette er tjenester som er brukt straks trekningen er foretatt for en turnering man er påmeldt til, og dermed ikke kan returneres i vesentlig samme stand.

For å lese mer om forbrukerkjøp kan du følge linkene under:

Reklamasjon

Dersom ett eller flere produkter har feil eller mangler skal dette meldes til support@cuescore.com så raskt som mulig, og innen rimelig tid. Vi anbefaler at du sender en skriftlig reklamasjon. Kontakt oss alltid før eventuell retur.

Skade under frakt

Sjekk alltid produktet umiddelbart dersom det er skade på emballasjen. Posten skriver følgende på sine hjemmesider:

"Oppdager du at din sending er skadet ved utlevering må du umiddelbart ta kontakt med oss. Både innhold og emballasje må du ta med til ditt postkontor. Skademelding vil der bli registrert."

Garanti

Vi følger de til enhver tid gjeldende bestemmelsene for garanti. Garantien omfatter ikke normal slitasje, ytre skader eller feilaktig bruk.

Tvister

Dersom det oppstår en tvist skal denne først løses mellom partene. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i ditt (kjøperens) verneting, det vil normalt si i nærheten av der du bor.