Shopping cart

Organization

Oslo BK Norway

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

Arild Kråkvik - The Cuescorer of the Month

The Cuescorer of the Month.

Jun 4, 2019 Stig Nesvik

Arild Kråkvik er mai måneds Cuescorer🎱 Arild får utmerkelsen for sin utrettelige innsats knyttet til amatørturneringene, sine kreative initiativ til nye måter å skape et godt miljø blandt Oslo BKs nye og de mer erfarne. Roxette-spillelisten er til og med byttet ut med et sett av varierte perler, ikke værst. Ikke nok med det - han vant onsdagsturneringen 29. mai på en overbevisende måte - og synes å ha peilet god form inn mot NM- lag til pinsehelgen🏆

Oslo BK Klubbturnering - og mai blomst nr 1: Joakim Haugen

Mai måned er kanskje ikke den mest biljardpregede måned i året, til tross for en rekke fridager. Unntaket må være at det er fem onsdagsturneringer i mai...! Joakim Haugen trengte bare fire av disse for å bli månedens klubbtriumfator. Joakim vant mai-rankingen foran Ole Kr. Rudshavn og Emil Andreassen. God innsats til dere begge. 50 ulike deltakere i mai, 18 av disse oppført med tre eller flere deltakelser i mai - det er imponerende. Bare mars måned hadde flere.

I løpet av mai passerte klubbturneringen100 deltakere. Gjennomsnittet nærmer seg 60. På samme tid i fjor hadde turneringen et noe lavere besøkstall. Onsdagene i mai har vært gode med tanke på bredden og fordelingen av gavepremier. ARILD The Cuescorer of the Month, har utviklet ytterligere ei turnering på mandagene - sammen med second chance - nemlig nye advanced. Spillere som har beveget seg litt i positiv retning og hevet spillet sitt, kan spille advanced, typisk deltaker vil være for 2. divisjon og 3. Andre kan også delta.

Interpool Open 2019 i Sverige har pleid å være vårens vakreste eventyr for mange ved Oslo BK, såleis ble det ikke denne gangen, noe resultatlistene også viste. Erik Gårdeløf ble beste nordmann på 17. plass. Erik ble slått ut av årets 10-ball vinner, Mika Immonen! IMMONEN vant også shootout på lørdagen og delte tredjeplassen med Wiesznieski fra Sverige i hovedturneringen. Joshua Filler, sesongens verdensmester og US Open champ, tok nok en Interpool Open seier, akkurat som i fjor.  Marcus Chamat og co gjennomførte ei omtrent prikkfri turnering på arrangørsiden. Chamat savnet imidlertid flere fra Norge. Vi møtes i Oslo Open, mente han, og det kan han fort få rett i. Vel levert av våre svenske venner.

 

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment