Organization

Oslo BK Norway

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

Nordic Championship 2018 10-Ball herrer

Feb 2, 2018 Stig Nesvik

Ingen åpenbare favoritter i 10-Ball for herrer.. eller?

Turneringen er i gang og de første støtene om brekket tas😁 Her er noen enkle betraktninger om hvem som er i stand til å dra dette i land. I år ser jeg ingen helt klare FAVORITTER i klassen for menn. Vegar Kristiansen har vært god lenge, og var Norges fremste spiller i fjor,  omtrent i alle disipliner. Mats B. Schjetne er alltid å regne med, såfremt trønderhumøren holdes på et passe nivå. Han kan slå alle - inklusive seg selv.

Finland stiller sterkt, og jeg tror Petri Makkonen kommer lengst. Rett før jul 2017 slo han en rekke klassespillere som D. Orcello, Chris Melling og ikke minst Jayson Shaw. Svenskene har mange. Marcus Chamat må fullføre turneringen denne gangen, og gjør han det, når han kvartfinale. Thomas Larsson er jeg litt usikker på formen, likevel spiller han seg videre fra innledende runder nokså lett. Daniel Tangudd var fenomenal for tre år siden, var ikke like fin i fjor, jeg håper han viser det han er god for, og er etter min mening en utfordrer til å nå helt frem.

Spillere som Uski og Seikkinen fra Finland er også sluttspillkandidater. Det samme er våre,  M. Sætre, C. Johannessen, Thomas A. B. Fjæran og Roger Rasmussen. Muligens er Robin Hagerup Ertesvåg og Tron Vidar Engebakk de fremste utfordrerne til de mest åpenbare.

Tips: Petri Makkonen

JOKERE: Mats B. Schjetne og Marcus Chamat

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment