Shopping cart

Kapteinen for Mosconi-laget besøker Oslo Biljardsenter

Marcus Chamat til Oslo Biljardsenter

Kapteinen for Mosconi-laget de siste to årene (snart 3), Marcus Chamat, kommer på besøk onsdag til torsdag!

Det er ingen hvemsomhelst som kommer inn dørene på Oslo Biljardsenter idag. Marcus Chamat's meritter er mange (se bildet), og vi er heldige som får besøk av en spiller av hans kaliber.

Han har besøkt oss mange ganger tidligere, både som spiller og som venn. Denne gangen får du sjansen til å møte han i onsdagsturneringen, og på torsdag er han også tilgjengelig for spill fra klokken 12. Ta kontakt med Egil-Arne om du trenger en utfordring!

Marcus er en fremragende biljardspiller som for mange imponerer med storspill til tross for sine drøye 160 cm – og derav kallenavnet “Little Napoleon”. For mange av oss er han mest kjent for sine prestasjoner i VM, Europamesterskap  og som deltaker og kaptein i Mosconi-cup – men også som medeier i Interpool Club i Gävle, hvor han er sjef for den årlige turneringen «Interpool Open». En av høydepunktene (frem til nå) må være når han slo Corey Deuel i finalen i World Summit of Pool i New York i 2005, Samme året som han var ranket som nr. 1 i verden!

Sist han besøkte Oslo tok han turen til Elmers og hadde oppvisningsturneringer mot frivillige som «trodde» de skulle slå han i kort-matcher med distanser fra 2-5, alt etter innsats. Lars Harby var kanskje den som imponerte mest, foruten Marcus selv som stod i timesvis og spilte – like blid og imøtekommende som alltid. For det er også et kjennemerke – han er en likanes kar, omgjengelig og raus. Vi gleder oss!

 

Published Nov 1, 2017

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment