Shopping cart

Ivo Aarts - eller Ole K og Robin E!

Ivo Aarts og Nils Feijen

Både Ole Kristian Rudshavn og Robin Ertesvåg slo Ivo Aarts i enkeltmatcher torsdag kveld. Robin vant hele 7-2, mens Ole Kristian nøyde seg med 7-

Oslo BK med Aria Senemar i spissen arrangerte første turnering i King`s Gambit Cup torsdag - hvor 8 spillere deltok - deriblant stjernespiller Ivo Aarts fra Nederland. Det kunne se ut som at det var andre deltakere som var stjernene denne kvelden. Robin Ertesvåg slo nemlig Ivo Aarts hele 7-2 etter at Ivo hadde vunnet 7-0 mot Aria Senemar i den første matchen. Robin vant sin første match 7-6 mot Erik Gardelöf. Robin vant hele turneringen, og slo Ole Kristian Rudshavn 7-0 i finalen. Ole klarte også mesterstykket å slå Ivo Aarts 7-6 i semifinalen. Dette er store prestasjoner når vi vet hva Ivo har prestert internasjonalt. Ivo Aarts slo Efren Reyes i German Masters nylig og regnes som en av de fremste i verden. Aarts tapte finalen 6-8 for Earl Strickland. I King`s Gambit Cup var ikke det tilstrekkelig - her fikk han juling av våre helter - Robin og Ole K. Godt gjort!!