Shopping cart

Cuescorer of the Month - Damianos Giallourakis

Dami "The Jump Master" har festet grepet i toppen blandt de beste av de beste. I løpet av mars måned har han overrumplet giganter som Eklent Kaci, Marcus Chamat og Imran Majid bare for å nevne noen. To tredjeplasser i turneringer med alle de fremste, og kanskje den største bragden 3. Plassen i Mezz Bucharest Open med 256 deltakere - der veien frem til semifinalen ble den lange på tapersiden!

The Cuescorer og the Month

Mars måned har ikke vært like innholdsrik her hjemme som ute i Europa. Flere større turneringer har vært arrangert, den siste på Gibraltar, Masters 2019 hvor David Alcaide noe overraskende tok tittelen. Damianos er ikke langt unna Masters om han fortsetter som han har gjort i mars måned. Først i Tallinn Open, hvor han nådde semifinalen og dernest i Buchurest Open med tilsvarende plassering, 3. Plass. I begge turneringene var de beste med, og i Buchuresti slo han både Marcus Chamat og Eklent Kaci, etter å ha kjempet seg gjennom en lang taperside. Alex Kazakis og Jason Shaw ble for sterke i de to semifinalene. I skrivende stund setter Dami en Damianos-signatur på mars måned med seier på Kypros, 11-10 i finalen i Time-Off 9-ball Open 2019 og 1000 euro på kontoen. Gratulerer🎱

lag-RT

For noen av oss andre har kanskje den største biljardopplevelsen denne måneden kommet med lag RT 1. og 2. divisjon i Fredrikstad og Horten. Begge turneringene ble vunnet av lagene fra Grenland BK, Tommy Myhre og Alexanteri Piilola vant i Fredrikstad, mens Vegard Daapan og Morten Gulbrandsen var best i Horten. Våre Oslo-lag ble nr. 7 i Fredrikstad, der Kent Hansen og Jozef Kwit deltok, mens vi tok 5. plass og 9. plass i Horten, med henholdsvis Bjørn Erik Øverland/Jack Nordby og Bent Brørs/Stig Nesvik. Selv om undertegnede klarte å misse fem niere, gjorde vi noen fremragende dobbelmatcher. Alle var enige om at den nye turneringsformen var en suksess og er ønsket velkommen for fremtiden. Det blir spennende neste runde, lag RT 10-ball i juni. Vi gleder oss til det.

KT mars

Klubbturneringene har også vært en suksess i mars, med svært mange deltakere og der 32 engasjerte spillere gjorde opp om seieren i månedens siste Klubbturnering, som på grunn av årsmøte, ble gjennomført med singelcup. Antonio Figueroa vant finalen mot Levi Padeja. Antonio ble nr. 2 sammenlagt i mars, bak månedens mester Umar Hayat Ali! Gratulerer!

Og nå er det snart NM 9-ball, da skal det kjempes om HM Kongens pokal på Oslo Biljardsenter. Lykke til alle sammen!