Organization

Oslo BK Norway

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

CUESCORES OF THE MONTH - OSLO BK JANUAR 2019

Feb 2, 2019 Stig Nesvik

Mellomsesongen er endelig i gang med Oslo Biljardklubb i sterk økende aktivitetsomfang! Cue-Scores for januar ajourført - såvidt, og de fleste spilleravtaler signert i svart på hvitt - og sist men ikke minst - en vel gjennomført turneringssatelitt.

Mange nye spillere har markert seg både på klubb og amatørnivå. NC Elite, 1. og 2. div. har gjennomført sine første turneringer, dog uten Oslo BK vinnere. I Eliteklassen tok Roger Rasmussen 3. plass når de møttes i Sørbøvåg - det er en sterk prestasjon. Bjørn Erik Øverland (bildet) var en av favorittene i forkant av RT 2. div., men klarte ikke å nå kvartfinalen. Det gjorde Terje Kristoffersen, som overrasket flere med sin finaleplass. Der ble imidlertid Audun Bjerve (Østkanten BK) for sterk. Marius Nøsterud reddet noe av æren i et ellers så tamt 1. divisjonsfelt. Marius ble også nr. 2 og hadde flere gode matcher i turnerneringen. Han vil nok likevel huske de aller siste støtene i finalen, best og som værst.

The CueScorer of the month

Klubbturneringene i regi av Oslo Biljardkluklubb hadde sesongåpning onsdag 9. januar med hele 31 deltakere. Uken i forveien ble det spilt Bank 10-ball, også godt besøkt med 21 deltakere. Månedens "Cue-Scorer" - og den første i sitt slag - ble Erol Dane Mula, som ble nr. 2 i den første turneringen, mens han åpnet som niendemann i klubbturneringen uken etter. Han rotet seg bort i den andre klubbturneringen, men vant den tredje og avsluttet månedens klubbturneringer med en femteplass. Sammenlagt holdt det til andre plass på månedsrankingen, bak vinner Roger Rasmussen. På tredje kom forøvrig månedens mest positivt omtalte OBK-mann - Per Hagen. I tillegg til de nevnte prestasjonene, vant Erol Satelitt-turneringen i forbindelse med NM i 10-ball som arrangeres i Trondheim i februar.

Erol blir The CueScorer for januar måned på grunn av en rekke gode turneringer, han vinner klubbturneringen og Satelitt-turneringen. Samtidig er han alltid å regne med i turnerings- og matchsammenheng - og klarer å nå kvartfinalen i den første regionsturneringen. Samlet gjør det ham til en "CueScorer".

God rekruttering

Generelt har januar vært en innholdsrik og aktivitetsfylt måned med mange deltakere på klubbturneringene. Særlig hyggelig er det å kunne registrere at helt nye og litt mindre ferske spillere møter våre sterkeste elitespillere i matcher hver uke. De fem øverste plasseringene i klubbturneringene viser da også at bredden er stor og at Handicap-ordningen fortsatt holder god standard.

Februar måned innledes med Nordisk mesterskap som vil foregå på senteret i hele helgen fra 1. -3. feb., med de fremste biljardspillerne fra våre naboland. Til Oslo kommer blant annet: Marcus Chamat, Kim Laaksonen, Jani Uski, Tomas Larson, Adrian Weiss og Bahram Lotfy, for å nevne noen av kanonene. Og selvsagt stiller våre egne Roger Rasmussen og Per Hagen i klassen for menn senior. I kvinneklassen skal Christel Hanah Johnsen forsvare både klubbdrakta og landslagsdrakta, mens Ole Kristian Rudshavn er vår deltaker på juniorsiden. Oslo BK ønsker alle norske, og særlig våre egne, lykke til i helgen!

 

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment