Shopping cart

Åpning av Oslo BK KT 2018

Klubbturneringene ved Oslo biljardklubb starter allerede 3. Januar og vi satser på 2 måneders sammenlagtranking/premiering der de 5-6 beste turneringene inngår. I tillegg selvsagt pengepremier på hver individuell turnering.

Årets klubbturneringer er snart i gang, og måtte det komme ende flere deltakere i 2018. fjoråret var bra, og mange nye spillere dukket opp både på onsdager og mandager. Særlig gledelig er det å sjå og høre at flere er veldig godt fornøyde med miljøet på senteret. Det nye året skal bli enda litt bedre, og klubbturneringene det samme. 

I år vil det bli to-måneders sammenlagtpremiering, hvor 5 av 8 turneringer blir inkludert av januar og februar- turneringene. Etter endt februar bestemmer vi om dette er noe vi fortsetter med. Årsrankingen går som vanlig, og det oppfordres til at flere fra Oslo Bk stiller i så mange turneringer som mulig. I fjor var det relativt få spom dro hovedlasset, bare de fem første på rankingen hadde over 30 turneringer i 2017. ti personer hadde over 20 turneringer og 22 hadde ti turneringer eller flere. I alt var det 144 som tok turen innom klubbturneringen i løpet av 2017.

I 2018 må hovedmålsettigen være et flere fra Oslo BK stiller opp og konkurrerer på onsdager. Håper selvsagt også at de som kom i fjor, kommer også i 2018 og at enda flere helt nye tar turen til Oslo biljardsenter - ALLE er velkomne og vil bli godt tatt imot.

Lykke til med biljardåret 2018, og gratulerer til Robin som vinner av rankingen i 2017. SEs på onsdag 3. januar. Da er det 9-ball!! 

Published Jan 1, 2018

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment