Shopping cart

HBK Gratulerer medaljevinnerne i PVE Snookercup

PVE Snookercup ble i helgen avholdt ved Horten Biljardsenter.

Åtte deltagere skulle kjempe om vandrepokal, medaljer, pengepremier, heder, og ære. Turneringen startet kl 1000, og ble spilt som enkeltcup med distansen best av tre frames. Turneringen ble også streamet på youtube hvor den kan ses i opptak. Det var nok litt turneringsnerver, og tidvis tilløp til gummiarm blant spillerne da dette var historiens første snookercup i Horten,men det var mye bra spill og spennende kamper. Etter at Cuppen var ferdig spilt stod Kenneth Pedersen igjen som seierherre. Han vant 2-0 over Kjell Martin Saga Andersen fra Grenland Biljardklubb i finalen. Rune Enerly vant over Martin Løvbakk Iversen i kampen om Bronsemedaljen. Mange takk til turneringsleder og deltagere for et meget hyggelig arrangement. Vi gleder oss til neste års PVE snookercup, samt andre fremtidige snookerturneringer i Horten. Gratulerer til alle medaljevinnere!