Shopping cart

Organization

Horten BK Norway

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

About

Contact us

45808243
Tomtegata 4
3183 Horten
Norway

Horten Biljardklubb har 7 poolbord, 3 snookerbord, bordtennisbord, shuffleboard, og 2 dartsbaner.

POOL

Horten Biljardklubb har turnering hver mandag kl 18.00 på Horten Biljardsenter. Det spilles med handicap slik at alle har mulighet til å vinne. Turneringen er åpen for alle med påmeldingsfrist kl. 17.45. Påmelding skjer i kiosken på senteret, pr SMS til 45808243, eller via cuescore. Horten Biljardklubb arrangerer også treninger og kurs.

Kritt – Utøveren kan bruke eget kritt forutsatt at krittet har samme farge som spilleflaten. Ved Horten Biljardsenter har vi powderblue (lyseblå) duker. Kritt med avvikende farge som etterlater seg merker på duken er ikke tillatt å bruke. De som har sponsorer må be disse om å supplere med kritt i egnet farge. Det vil være lyseblått Taomkritt, samt grått masterkritt tilgjengelig.

SNOOKER

Horten Biljardklubb arrangerer handicap turneringer i Snooker. Turneringene avholdes på torsdager med spillestart kl 1730. Turneringene skal være ferdige ca kl 2200.

Horten Biljardklubb arrangerer i tillegg til ukentlige handicapturneringer også PVE Snookercup samt klubbmesterskap i Snooker uten handicap.

Here we are