Shopping cart

Organization

Generalens Biljardklubb Norway

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

CueScore

Nov 7, 2021 Jonas Gythfeldt

... kommer til å bli mye brukt fremover folkens, så hvorfor ikke bruke noen minutter på en regnfull søndag til å forberede deg på det?

Hvorfor?

Fordi det er gratis for brukerne og fordi vi enkelt kan holde orden på turneringer og seriespill. Turneringer blir mye enklere å avvikle/administrere også. Dessuten vil vi etter hvert få mulighet til å seede spillere og jobbe med handicap - hvilket vil gjøre turneringene artigere (særlig for de som ikke er så gode - og det er jo ganske viktig med tanke på både rekruttering og generelt oppmøte). 

Hvordan?

Logg deg på CueScore og lag deg en profil. Følg lenken her til "Generalens Biljardklubb" og trykk på "Følg". Send en melding til meg om at du har registrert deg - så legger jeg deg til som medlem. Og til slutt - meld deg på en (eller flere) av de kommende turneringene jeg legger opp - disse vil være synlige på CueScore-siden til klubben (så det er bare å lage et bokmerke av denne). 

Turneringsledere

Jeg kommer jo ikke til å kunne være tilstede på alle onsdager, så jeg er avhengig av at noen flere er villige til å lære seg litt mer om CueScore slik at de kan være turneringsledere. Meld gjerne i fra til meg dersom du kunne tenke deg å være en slik "superbruker". Jeg er litt usikker på alle detaljer med Pro-abonnementet vi har foreløpig, så jeg vet ikke helt nøyaktig hvordan dette bør foregå, men vi må bare begynne et sted. Det ser ut som jeg kan tildele rollen som turneringsleder til andre medlemmer ...

Veien videre

Ideen er at vi kan ha halvårs-serier hvor alle spiller mot alle i de disiplinene de ønsker å delta i (8-ball, 9-ball, 10-ball, snooker kanskje?). Jeg har foreløpig ikke satt meg inn i hvordan dette rigges i Cuescore, så jeg tror dette får vente til januar? I første omgang er det kanskje viktigst å få orden på onsdagsturneringer og eventuelt arrangere et 2021-mesterskap en søndag?Kom gjerne med innspill!

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment