Shopping cart

Organization

BK Milen Sweden

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

Regler och bestämmelser inför vårens söndagstävlingar.

Jan 2, 2021

tävlingarna är bara öppna för medlemmar i bk milen.

startavgiften i samtliga tävlingar är 200 kronor.

anmälan sker endast i cuescore. samtliga kvaltävlingar kommer att läggas upp – men man kan endast vara anmäld till EN kommande tävling i taget. dvs – är det redan fullt, får du i stället anmäla dig till nästa (eller nästsnästa) tävling för att försöka kvalificera dig. kolla även att du inte har förhinder att delta i den delfinal som kvaltävlingen avser. har du inte möjlighet att själv anmäla dig via cuescore, så hjälper tävlingsledningen gärna till med den saken.

samtliga tävlingar är dubbelcup.

i kvaltävlingarna spelas inte finalen,
båda finalister kvalificerar sig till delfinalen.

i delfinalerna spelas endast en final, i själva slutspelet behöver förlorarsidans finalist slå vinnarsidans finalist två gånger. 

prispengar i delfinalerna är 3 000 kronorrespektive 1 000 kronor och i slutspelet 8 000, 4 0002 000 respektive 1 000 kronor.

om en av finalisterna i en delfinal redan skulle vara kvalificerad för finalspelet, går den andra finalspelsplatsen till den som placerar sig som trea i denna delfinal.

i såväl delfinaler som finalspel, kommer förste och andre reserv
att avgöras utefter placering i poängstegen – som endast kommer att basera sig på de 16 kvaltävlingarna – och där segraren som vanligt får en inteckning i bk milens vandringspris för poängstegen.

i kvaltävlingarna sänks vinnarens hcp med 1, tvåans med 0.5
och de båda deltagare som förlorar i två raka höjs med 0.5.

i delfinalerna sänks vinnaren med 1,5, tvåan med 0.5i själva finalspelet sänks segraren med 2 och tvåan med 1. inga höjningar .

poäng till stegen utdelas som tidigare enligt 250, 200, 150, 125, 100 respektive 75 poäng – där den som i en kvaltävlingvinner sina tre första matcher räknas som turneringssegrare och får 250 poäng. som tidigare räknar man i stegen sina sju bästa tävlingar.

*** eventuella ändringar i regeringens coronarestriktioner kommer att påverka såväl deltagarantal, anmälningsavgift och prispengar

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment