Organization

Biljardserien Sweden

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

Biljardseriens födelsedag

Idag är Biljardseriens födelsedag! Grattis!

Sep 19, 2017 Robert Haag

En biljardserie för att utse områdets bästa amatörlag i biljard. Ni gör det till vad ni vill. Bara för att träffas och ha roligt eller om ni vill nå toppen och koras till områdets bästa amatörlag i biljard. Utmana kompisgänget eller företagskonkurrenterna. Starta ett familjelag? Ni gör som ni vill! Ni sätter er egen ambitionsnivå. Huvudsaken är att ha roligt tillsammans!

 Ert lag:
Ert lag skall bestå av tre spelare från 18 år och uppåt. Yngre deltagare får vara med om vuxen ansvarig finns med på plats. Man kan vara flera medlemmar i laget men det krävs tre spelare för att kunna genomföra en lagmatch.
(Mer information om hur matcher och seriespelet går till kommer på hemsida & facebook.)
 
 Dag, tid & plats:
Onsdagar kl 19.00. Spelplatsen är Stars Biljard i Laxå. (Mer information om seriestart kommer på hemsida & facebook.)
 
Hemsida / Facebook:
 
 Vad kostar det?:
Det kostar en anmälningsavgift på 600 kr. per lag & säsong. (+ 100 kr. för varje lagmedlem utöver de tre ordinare lagmedlemmarna.) Startavgift för match om 150 kr. per lag per omgång i serien.
 
 Varför kostar det?
Förutom de administrativa och löpande kostnader så som till exempel hemsida / webbhotell så kommer anmälningsavgifterna att användas till att utveckla biljardserien vidare. Marknadsföring och evenemang framöver. Även planer på ungdomssatsning finns, med en biljardserie för de yngre spelarna. Startavgifterna kommer att gå till hallägaren för hyra av de biljardbord vi spelar på.
 
 Franchise & Sponsorer:
Biljardserien är ett projekt som drivs av Laxå-företaget Haag Cues. Stars Biljard i Laxå är spelplatsen för Biljardseriens första division. Vi ser gärna att Biljardserien får spridning över hela landet och jobbar just nu på att ta fram konceptet för hur vi tillsammans kan göra detta möjligt. Kontakta gärna oss om ni vill starta en Biljardserie i erat område. (Obs! Endast för företag eller förening)
Vi kommer även så småning om att presentera alternativ för sponsring av biljardserien i form av olika sponsorpaket.
 
 
 
Så! Än en gång. Gratulerar Biljardserien på födelsedagen! :)
 
/Robert Haag

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment