Shopping cart

Najava Turnira ATLANTIS TOUR Jun 2020.

Amaterski turnir u bilijaru ATLANTIS TOUR, Jun 2020.

ATLANTIS Bilijar Klub Niš, u cilju okupljanja takmičara i ljubitelja sportskog bilijara, uz poštovanje preporuka Ministarstva zdravlja Republike Srbije vezanih za okupljanje u javnim objektima, u nedelju 28.06.2020. sa početkom u 11h u klubu "ATLANTIS" Niš, ul. Nikole Pašića 36 u Nišu, organizuje Amaterski turnir u bilijaru pod nazivom ATLANTIS TOUR Jun 2020., drugi u planiranoj seriji turnira ATLANTIS TOUR, na kome mogu učestvovati svi zainteresovani takmičari B i C kategorije, bez obaveze posedovanja takmičarske licence i članstva u nekom od sportskih bilijar udruženja.

U okviru TOUR serije planirana je organizacija turnira koji bi se kontinuirano održavali svakog drugog meseca, poslednjeg vikenda u mesecu, sa izuzetkom da se Julski turnir igra u Junu.
 
Ovog puta čast nam je da učesnike obradujemo objavom da ce se, zahvaljujuci našem članu Draganu Marjanoviću, na svim stolovima igrati sa novim Duramith TV Pro-Cup kuglama obezbeđenim samo za turnirska takmičenja u Bilijar klubu Atlantis. 
 
Detaljnije informacije o prijavi, terminima, propozicijama turnira kao žreb sa live rezultatima mozete pratiti na stranici:

https://cuescore.com/tournament/ATLANTIS+TOUR+Jun+2020./7910519

Bilo da ste u potrazi za dobrom zabavom ili želite da učestvujete kao tamičar, uvek ste dobrodošli.

Srdačno Vaš,

ATLANTIS Bilijar Klub Niš
Published Jun 2, 2020

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment