Organization

ATLANTIS Bilijar Klub Nis Serbia

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

Najava Turnira ATLANTIS TOUR Jun 2020.

Jun 2, 2020 Admin ABKN Cuescore

Amaterski turnir u bilijaru ATLANTIS TOUR, Jun 2020.

ATLANTIS Bilijar Klub Niš, u cilju okupljanja takmičara i ljubitelja sportskog bilijara, uz poštovanje preporuka Ministarstva zdravlja Republike Srbije vezanih za okupljanje u javnim objektima, u nedelju 28.06.2020. sa početkom u 11h u klubu "ATLANTIS" Niš, ul. Nikole Pašića 36 u Nišu, organizuje Amaterski turnir u bilijaru pod nazivom ATLANTIS TOUR Jun 2020., drugi u planiranoj seriji turnira ATLANTIS TOUR, na kome mogu učestvovati svi zainteresovani takmičari B i C kategorije, bez obaveze posedovanja takmičarske licence i članstva u nekom od sportskih bilijar udruženja.

U okviru TOUR serije planirana je organizacija turnira koji bi se kontinuirano održavali svakog drugog meseca, poslednjeg vikenda u mesecu, sa izuzetkom da se Julski turnir igra u Junu.
 
Ovog puta čast nam je da učesnike obradujemo objavom da ce se, zahvaljujuci našem članu Draganu Marjanoviću, na svim stolovima igrati sa novim Duramith TV Pro-Cup kuglama obezbeđenim samo za turnirska takmičenja u Bilijar klubu Atlantis. 
 
Detaljnije informacije o prijavi, terminima, propozicijama turnira kao žreb sa live rezultatima mozete pratiti na stranici:

https://cuescore.com/tournament/ATLANTIS+TOUR+Jun+2020./7910519

Bilo da ste u potrazi za dobrom zabavom ili želite da učestvujete kao tamičar, uvek ste dobrodošli.

Srdačno Vaš,

ATLANTIS Bilijar Klub Niš

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment