Shopping cart

Organization

ATLANTIS Bilijar Klub Nis Serbia

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

Najava Turnira ATLANTIS TOUR Avgust 2020.

Aug 18, 2020 Admin ABKN Cuescore

Amaterski turnir u bilijaru ATLANTIS TOUR, Avgust 2020.

ATLANTIS Bilijar Klub Niš, u cilju okupljanja takmičara i ljubitelja sportskog bilijara, uz poštovanje preporuka Ministarstva zdravlja Republike Srbije vezanih za okupljanje u javnim objektima vezanim za još uvek aktuelnu pandemiju COVID19, u nedelju 30.08.2020. sa početkom u 10h u klubu "ATLANTIS" Niš, ul. Nikole Pašića 36 u Nišu, organizuje Amaterski turnir u bilijaru pod nazivom ATLANTIS TOUR Avgust 2020., treći u planiranoj seriji turnira ATLANTIS TOUR, na kome mogu učestvovati svi zainteresovani takmičari B i C kategorije, bez obaveze posedovanja takmičarske licence i članstva u nekom od sportskih bilijar udruženja.

U okviru TOUR serije planirana je organizacija turnira koji bi se kontinuirano održavali svakog drugog meseca, poslednjeg vikenda u mesecu. Obzirom da je poslednji turnir (po izmeštenom rasporedu) odigran u Junu mesecu uprava kluba i organizatori smartaju pogodnim, da se uz poštovanje svih preporuka Ministarstva zdravlja i Vlade Republike Srbije vezanim za još uvek aktuelnu pandemiju COVID19, poslednjeg vikenda avgusta nastavi Tour serija za 2020.

Naredni turnir planira se za Oktobar mesec, ukoliko budu postojale povoljne okolnosti za društveno okupljanje i bezbedno održavanje takmičenja.
 
Detaljnije informacije o prijavi, terminima, propozicijama turnira kao žreb sa live rezultatima mozete pratiti na stranici:

https://cuescore.com/tournament/ATLANTIS+TOUR+Avgust+2020./8090759

Bilo da ste u potrazi za dobrom zabavom ili želite da učestvujete kao tamičar, uvek ste dobrodošli.

Srdačno Vaš,

ATLANTIS Bilijar Klub Niš

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment