Shopping cart

Academy FOODPARTY Handicap

Το ACADEMY BILLIARDS-CAFE σας προσκαλεί κάθε Τετάρτη στο ημερήσιο τουρνουά μπιλιάρδου για όλες τις κατηγορίες παικτών. Νέοι, παλιοί, αρχάριοι, ερασιτέχνες και επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να γνωριστούν και να ανταγωνιστούν στον υπέροχο αγωνιστικό μας χώρο με Jazz μουσικές επιλογές. 

Το τουρνουά αυτό είναι ένας θεσμός τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι με χαρίσματα το οποίο σημαίνει ότι οι καλύτεροι αθλητές χαρίζουν με κάποιο τρόπο στις κατώτερες κατηγορίες, ώστε να ισορροπουν οι ελπίδες για την νίκη! Δεν είναι επαγγελματικό τουρνουά και γίνεται για να περάσουμε όλοι καλά. Ξεκινάει κάθε Τετάρτη στις 18:00 και σερβίρεται δωρεάν φαγητό προς όλους τους παρευρισκόμενους και όχι μόνο τους αθλητές, στις 20:00.

Η χρέωση για το τουρνουά είναι 15 ευρώ για τους άνδρες, 10 ευρώ για τις γυναίκες και τα παιδιά, και 5ε για κάθε καινούριο αθλητή. Το μπιλιάρδο είναι δωρεάν από τις 17:00 για τους συμμετέχοντες του τουρνουά! Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε μαζί μας στο Facebook: /billiardsacademy ή στο τηλέφωνο 2241077123 πριν τις 17:00. 

Είστε όλοι προσκεκλημένοι, ακόμα και εάν δεν συμμετέχετε στο τουρνουά.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε τα τελευταία 20 χρόνια. Καλό ξεκίνημα για το 2018 προς όλους.

Ο ιδιοκτήτης

Δαμιανός Γιαλλουράκης

Published Jan 3, 2018

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment