Organization

Svenska Biljardförbundet Carambole Sweden

Follow
You need to log in to perform this action

Share this page

Informationskanaler Carambole

Dec 12, 2018

Vi har inom CaramboleKommittén (CK) under en tid diskuterat vilka våra informationskanaler ska vara. Man måste ta hänsyn till att alla inte vill registrera sig på Facebook. Därför kan det inte vara enda stället för att få information. Enda kravet ska vara att man har tillgång till internet.

SBF:s hemsida, under nyheter, kommer övergripande
information om ändringar av regler, reportage från tävlingar, inbjudan till större tävlingar mm.


På SBF:s Facebooksida, https://www.facebook.com/biljardforbundet/ kommer nyheter och
information ut om tävlingar, ändringar i spelordning, tider på tävlingar, inbjudan till tävlingar. Allt som berör carambole och som vi vill få ut snabbt.


Carambole i Sverige, här kommer vi dela allt som vi lägger ut på SBF:s Facebooksida.


Cuescore, här kommer allt att vara. Övergripande ändringar, tävlingsinbjudningar, ändringar i tävlingar, matchtider, regeländringar mm.
Det är här man ser tävlingar, får liveuppdateringar, länkar till matcher osv.


Tanken är det ska finnas en direktlänk på SBF:s hemsida (Carambole) där man länkas till våran sida på Cuescore. All information kommer att finnas på SBF:s officiella informationskanaler och även på carambolens inofficiella. Därmed kommer vi i CK kräva att de som anmäler sig till tävlingar eller har intresse av dem kollar av det var och en har tillgång till och får senaste informationen om tävlingen.


Nu i helgen 15-16/12 spelas Elitranking 3-vallare i Stockholm. Anmälningar gör man som vanligt på BiljardOnline senast torsdag kl 17.00. Därefter kommer det att lottas i Cuescore. Vill man följa tävlingen så gör man det endast i Cuescore. Detta är ett prov på denna tävling, då BiljardOnline inte är anpassat för carambole med stötar och snitt. Matcherna kommer automatiskt att uppdateras i Cuescore av spelarna själva med hjälp av dom
direktuppkopplade poängtavlorna. Länkar till livestream kommer också finnas på Cuescore.

 

//Carambolekommittén

Comments

Chat ()
Last message from:
    Please log in to comment