Som vanlig stiller OBK med mange i startfeltet, og som vanlig hevder OBK’ere seg!

Jack Nordby:

Rapport fra RT-2 2.divisjon Øst

Oslo biljardklubb stilte mannsterke med 10 deltagere til start hos Gjøvik og Raufoss biljardklubb.

Alle kjempet godt, og hele 5 av de kom seg til siste 16. Alle kjempet godt i sine matcher. Men den eneste som kom seg videre til kvartfinale var Erol Mula som kom tilbake og vant, etter å ha ligget under med 4-2 for klubbkamerat Jack Nordby.

I kvartfinalen gjorde Erol kort prosess med 5-1 seier mot hjemmespiller Ole Anders Veseth. I semifinalen mot Morten Bakjen fra Asker, kom han fort bakpå og lå under både 3-0 og 4-1, men klarte å mobilisere styrke, og vant til slutt 5-4.

Til finalen hadde han, i følge seg selv, funnet spillet sitt, og tok en overbevisende 5-1 seier over Odd Martin Asp fra ASK. Og viser med det at han er en spiller å se opp for i fremtiden. Erol klatret med seieren opp til 1. plass på sammenlagtlisten.

OBK vil også takke arrangøren for en godt gjennomført turnering. Det er alltid trivelig å komme til dere!

PS. Det var veldig hyggelig å se Sri og Didrik blant de andre fra OBK til start!

Se alle resultater fra 2. div. øst

—-

I 1. div stilte OBK med 5 spillere til start på RT2, Øst. Det ble en heller tung turnering med Marius Nørsterud som bestemann med sin 9. plass.

De gamle er eldst og 2 «gamle» ringrever gjorde opp om seieren. Til slutt var det Rolf Jensen som stod øverst på pallen etter å ha slått Jan Kjetil Nordrum i finalen. En annen gammel ringrev, Jan Morten Arnesen, delte 3. plassen med Aleksanteri Piilola.

Marius klatret med det opp til 2. plass sammenlagt i 1. div.